Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse

Kære børnetelefonen

Jeg er ret nervøs fordi jeg skal starte i en ny klasse efter sommerferien.

Og var ude og prøve en dag der fra noget tid siden

og det var som om ingen rigtig var intresseret i mig

og følte ik rigtig at jeg passede ind.

Ved ik hvad jeg skal gøre.

Hilsen mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Halløj jeg er også 12 og for et år siden startede jeg også på en ny skole havde det også som om ingen gad mig og det gjorder at jeg ikke sagde så meget og nu er jeg kun venner med 1 fra min klasse så mit bedste råd er bare at du prøver at starte en samtale og bare er der selv og hvis de så ikke kan lide dig er det deres tab❤️

  • V, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat