Gratis

anonymt

24/7

Brev

Valg

Jeg er en pige på 12 år

og jeg har et meget svært valg

Jeg flyttet skole for 1 månede siden

men siden det

har fået det dårligt i skolen

Har ingen venner

og på den gamle har jeg meget få

Jeg ved bare ik om jeg skal flytte tilbage

eller om jeg skal blive

den klasse jeg går i

er på en meget lille niveau i forhold til mig

som er en ting igen

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker at hvis du flytter tilbage kunne nogen måske tænke hvorfor kommer hun tilbage ellers sådan noget hvis du jo ikke har nogen venner hjælper det altid mig med at tale med dyr de kan beroligene en og kan ikke sige noget tavligt tilbage og hvis du ikke kan snakke med nogen om det er dyr en god ting igen men ellers hvis du kan snakke med nogen om det så snak nok lige med dem for det kan hjælpe og de få venner fra din gamle klasse kan du måske snakke med eller spørge om det er en god idé at flytte tilbage eller hvordan det går i den gamle klasse eller ses med dem

Håber det kunne måske hjælpe
Kh jj(kaldenavn)dreng på 11
😁😁👍😁

  • JJ, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat