Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har også flyttet skole for to år siden og jeg synes det lyder som en god idé du kunne måske sige at du gerne vil flytte skole fordi du ik var så glad for din klasse men at dine forældre ikke sku dige noget fordi din klasse var bare sådan.
Håber du kan bruge svaret😊

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej
Du kan prøve at sigen noget med at du gerne vil prøve noget nyt 🙃

  • Mig, Pige, 12 år

Hej pige
Bare sig det som det er.
Dine forældre ville jo bare gerne have at du er glad, og hvis du ville have det bedre med at gå på den anden skole, så er det jo bare sådan det er.

Håber det hjalp

  • anonym pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs mere om skoleskift

Tænker du på at skifte skole eller skal du snart skifte skole? Der kan være mange grunde til, hvorfor du vil skifte skole. Nogen børn skifter f.eks. skole, hvis de bliver mobbet eller ikke føler, at de passer ind i klassen. For andre handler det mere om undervisningen, og de har enten brug for mere hjælp eller flere udfordringer.

Det er en stor beslutning at skifte skole, og det er vigtigt, at du får talt med nogen om det. Måske er du usikker på, om et skoleskift er noget for dig? Måske har du brug for hjælp til at tage beslutningen? Det kan også være, du ikke helt ved, hvordan et skoleskift fungerer.

Hvis du snart skal skifte skole, kan det være du tænker over, hvordan du får sagt ordentligt farvel til dine gamle klassekammerater. Eller hvordan du får venner i den nye klasse.

Få svar på spørgsmålene om skoleskift og få en masse råd om, hvordan du får det sagt til dine forældre eller lærere. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner i en ny klasse eller læse breve fra andre børn, der går med samme overvejelser.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat