Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skolefest og bukser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 år
Jeg forstår dig godt, og kender også godt selv den følelse. I lang gik jeg også med: “Ej det kan jeg ikke have på, fordi det klæder de andre piger bedre end mig”. Men et tip som jeg kan give dig, og som jeg selv har brugt, er: Hver dig selv. Gå i det tøj du har lyst til. Hende her pigen, som du siger, nok vil se meget smukkere ud i de der bukser, hun har også hendes problemer. Faktisk så hvis du er dig selv og lære, at hvile i dig selv, vil give dig et kæmpe bonus. Folk vil måske ikke vise det, men mange ser op til folk, der bare kan være sig selv, og være ligeglad med hvad andre tænker om en.
Håber det kan hjælpe, også selvom det er svært 😊

  • Anonym, Pige, 15 år

Girl. Tage de bukser på. Du kommer til at se meget godt ud det lover jeg og hvis nogle siger du kopier er det bare fordi de ikke er lige så modige som dig. Du er smuk min pige og nyd så festen i de smukkeste bukser ❤️❤️

  • Your girlyy, Pige, 13 år

Hej pige på 11 år

For at være helt ærlig, så tag de bukser på! Det er ligeså meget dine bukser som det er hendes. Og du ser helt sikkert skide godt ud i dem! Husk at det bare er et par bukser, selvom det hurtigt kan blive en stor ting og fylde meget for dig.

Vær ligeglad med hvad de andre tænker, selvom det er svært – Tag de bukser på og nyd din aften;)

  • Tøserne, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat