Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige, 10 år
Måske gør hun det fordi hun er jaloux over at folk gerne vil snakke med dig. Det er selvfølgelig rigtig irriterende. Du kunne prøve at spørge hende hvorfor hun gør det. Hvis du ikke har mod på det, kan du prøve at snakke med nogen når hun ikke er der, for at få nye venner. Det kan være rigtig svært at samle mod til at sige noget, fordi man man er bange for at hun vil blive sur. Men det vil helt sikkert også blive svært for dig hvis du ikke gør noget ved det. Jeg håber for dig at det bliver bedre, og at mit råd kunne hjælpe.

  • Anonym, Pige, 12 år

Spør ændre venner og en eller anden må da sige ja

  • Sisse, Pige, 11 år

Tænker helt sikkert det ville være en god ide at snakke med hende hvis altså du kan komme til det. Hvis hun ignorer dig eller ikke svare kan du måske sende hende en besked eller en snap💖

  • Bare mig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat