Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg forstår ik noget som helst

når jeg sidder i min klasse,

føles det bare som om

jeg ikke forstår noget som helst

af det min lærer siger.

jeg er rigtig dårlig i skolen,

men min spykolog siger stadig

jeg er klog. please hjælp.

jeg forstår ik noget.

og min lærer gider ik hjælpe mig

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er sikker på du ikke er dårlig, men derfor kan alle have perioder hvor man oplever at skolearbejdet er ekstra svært.
I de perioder er det bare vigtigt at du husker dig selv på at du på Ingen måde er dårlig, og lader være med at presse dig selv, for så forsvinder alt lysten til overhovedet at prøve at blive bedre<3

Hvis det er sådan at du generelt føler at nogen fag er specielt svære, så er det også en mulighed at få lektiehjælp efter skole.
Så kommer der en ud og hjælper til med lige præcis det du har brug for. Det vil måske også gøre det nemmere at følge med i timerne.

Du fortæller at du har en psykolog – måske han/hun kan hjælpe dig med at finde ud af hvordan du bedst muligt får hjælp til skolen, og måske også hvordan du kan få din lærer til at hjælpe dig lidt ekstra.

Bedste Hilsner

  • Anonym, Pige, 14 år

Du er helt sikker ikke dårlig. Men jeg kender godt følsen af at man bare sidder der i skolen og ikke forstår noget som helst. Hvis der er særlige fag du har svært ved kan du måske få Lektiehjælp. Men, hvis du ikke har lyst til det så måske bare øv dig derhjemme.

Måske også snak med dine forældre om, hvordan du har det (Hvis du ik har gjord det) Måske vil de hjælpe dig når du har lektier.

Men så skal du også lige vide at det er normalt at man i perioder har svært ved at lære noget. Og du er jo 14 så der forår mange ting inde i hoved på dig :))

Håber det hjalp bare en lille smugle.
Hilsen-xo

  • En der forstår, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat