Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg føler mig alene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej.
vi ved ikke om du går til nogen sport. men ellers kan du starte til et. så kan du måske få en ven eller 2 uden for skolen. det ville sikkert hjælpe!
kærlige hilsner fra astrid og vilda

  • Anonym, Pige, 12 år

Bare rolig det skal nok gå jeg har prøvet det, faktisk så sker det med mig lige nu bare på en anderledes måde. Jeg kan godt forstå dig. Håber at du finder en løsning. Hilsen anonym pige.

  • Anonym, Pige, 12 år

hej jeg forstår godt at det ikke er så rart men du skal tænke på at det kun er godt hvis du laver arbejdet, så nogle gange må du bare sige til dem: ved i hvad jeg har siddet her og arbejdet mens i har fiset husleje af så hjælp mig og lad vær med at være så barnlig. jeg har selv været i samme båd som dig for to uger siden,❤❤

  • mig selv, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat