Brev

Jeg føler ingen kan lide mig

Hej jeg går i 5 klasse

og hver gang jeg taler til nogen så vender de sig om, og går væk.

Og de siger jeg er ligeglad, når jeg fortæller en hemmelighed

så siger de den videre til en der sladre.

Ingen vil have en legeaftale,

jeg skal altid spørge dem, og de spørg aldrig mig.

drengene taler grimt til mig, taler bag min ryg

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige.
Det lyder ikke sjovt! Det er vigtigt at man har det godt i sin klasse, og derfor synes jeg du skal snakke med din lærere om det. Dine lærere er der også for at hjælpe med problemer som dette. Måske er det også en god ide at snakke med dine forældre om det, især hvis det ikke bliver bedre. Hvis det er noget der har gået dig på i lang tid, og hvis der ikke kommer en løsning på problemet, kan du måske overveje at skifte skole, men det skal nok være den sidste løsning. Synes det første du skal gøre er at snakke med dine lærere om det og se om I kan finde en løsning<3
Håber du får det løst!

  • Caroline, Pige, 18 år

Hejsa du. Det har jeg også prøvet og det er MEGA ubehageligt. Du kan prøve at snakke med din lære eller forældre, de vil vildt gerne finde en løsning på det. Håber du kunne bruge mit råd. Hilsen mig.

  • Olivia, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat