Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke en del af fælleskabet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg har også selv det lidt svært,
har du prøvet at spørger de andre piger om du må være med,
det kan jo være de er søde nok når du for lært dem at kende.
Håber du kunne bruge rådet til noget.
Mvh pige 9 år

  • Anonym, Pige, 9 år

kære dig.
det lyder ikke særlig rart. Jeg synes du skal tage en snak med din lærer, eller dine forældre, om hvordan du har det. Det kan være de kan hjælpe. Ellers synes jeg du skal prøve at snakke med dine forældre om at skifte klasse. Så skifter du ikke skole, bare over på den anden side af gangen. Håber du får det bedre 🙂

  • anonyme mig, Pige, 12 år

Hej pige, er ked af at din bff er flytte og du ik føler du med i fællesskabet i klassen, syntes du skal snakke med nogen om det især hvis du måske føler dig ensom, fx som din lære,forædlre,eller nogen andre du måske kender, fordi du har slet ik fortjent at være alene, du kunne også prøve at skrive med nogen fra din klasse fx over snap, og hvis det sådan slet ik virker kunne du overveje at flytte skole for der plejer men at får meget opmærksomhed første dag man starter også måske det nemmer for dig at for venner elle blive en del af fællesskabet, håber du kunne bruge det måske

  • Mul, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat