Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I skolen

Hej jeg er en pige på 10 år

og jeg har det meget svært i min klasse

jeg bliver holdt udenfor

og lidt drillet

jeg har kun fået hjælp af min lære

for mine forældre forstår det ikke

plis hjælp

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg syndes at du skal få din lære til at snakke med dine forældre, så kan de måske bedre forstå det eller måske prøve at finde nogen venner i klassen under eller klassen over håber at jeg kan hjælpe☺️

  • Håber at jeg kan hjælpe, Pige, 12 år

Hej
Jeg vil nok forslå at du spørg din lære om hun måske kunne skrive til dine forældre om hvor svært du har det. Måske har dine forældre lætter ved at forstå det hvis det er din lære der skriver til dem. Måske en løsning kunne være at du kunne skifte skole
Håber du kunne bruge mit svar<3 alt held og Lykke her fra

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er jeg ked af at høre. Min holdning er at man skal væk hvis er et sted man ikke kan lide. Om så det er en fodboldklub eller skolen.

Der findes masser af gode skoler og hvis du bliver holdt udenfor er der ingen grund til at blive. Så måske dig og dine forældre sammen skal finde en ny?

Jeg gik også engang i en dårlig klasse med mobning og lærere der ikke magtede deres arbejde. Så kom jeg på en nu skole som jeg kendte fordi min kusine gik der og det er jeg glad for.

Held og lykke til dig ❤️

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat