Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortrudt den nye skole.

Hej!

Jeg er en pige på 11 år (snart 12) og jeg er for er par måneder siden flyttet skole. Men, jeg føler virkelig ikke at jeg har særlig mange tætte venner på den nye skole, da en del klassen er meget sammen i store grupper. Synes tit bare at jeg går med i den store gruppe bare for at have noget at lave i pauserne.

 

Jeg synes aldrig jeg har nogen at sige de ‘Tætte’ ting til, undtagen min rigtig gode veninde S som går på den anden skole.
Da jeg kun er 11 tænker jeg at jeg skal tale med mine forældre om der, hvilket jeg også har gjort. Men de vil ikke lade mig flytte tilbage fordi ‘Jeg skal prøve lidt mere’

 

I den nye klasse har der hverken været ret mange der er gået ud, eller kommet ind, så klassen har et virkelig godt sammenhold, da de har været sammen siden 0. klasse næsten. Så det er virkelig svært at komme ind i sammenholdet.

 

Jeg ved ikke om jeg bare skal vente, eller tale med mine forældre igen?
KH: M

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Prøv måske at snakke med nogle nye og skabe nye bånd og venskaber. Jeg synes du kunne give det en chance, men hvis det så ikke går burde du tale med dine forældre om det. Måske kunne i finde ud af noget med en helt ny skole.

  • Pige 13 år, 13 år

Hej ?

jeg har kun en ting men jeg tænker den vil hjælpe –

– tal med nogen fx din lærere, forældre, gamle veninde.

håber det kan hjælpe dig

KH. en der vil hjælpe dig

  • Anonymous, Dreng, 12 år

måske skal du præve de mindre klikker så ville det være nemmeré at snakke med dem og der var en pige der kom ind sidste år og det hende er je bedste veninder

  • Hjælper, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat