Brev

Efterskole godt eller dårligt??

Jeg skal snart på efterskole og jeg har været der nede og kigge på skolen men følte mig ikke tryk ved at være der

 

så hjælp hvordan kan jeg blive mere tryk ved at gå rundt mellem folk jeg ikke kender???

15 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)
jeg skal også snart på efterskole. først og fremmest vil jeg sige at hvis du ikke følger dig tryk på den efterskole du har besøgt, skal du måske også prøve at besøge nogle andre og se hvilken nogle der ellers findes, og om der er nogle der passer bedre til dig. i forhold til at føle sig tryk mellem mennesker man ikke kender, tænker jeg det er vigtig bare at være åben, også selv om det kan være mega svært. det kan også altid være en god ide at få et godt bånd til sin/sine værelseskammerater. og bare tænk på at alle de andre der også starter på efterskole har det på samme måde som dig, de vil alle sammen bare have et godt år, så alle er helt sikkert venlige. det kan også være en ide at få et godt forhold til en voksen på efterskolen, så føler man sig ofte også mere tryk. håber du kunne bruge mine råd:)))

  • hejmeddig, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat