Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bagtaler mig?

jeg er lige skiftet skole
og en fra min gamle klasse
som er min bedste ven
har sagt til mig
at pigerne fra min gamle klasse har bagtalt mig
og sagt at de var glade for at jeg skiftede skole.

men man kan ikke se det på dem.

hvad gør jeg?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

du skal bare sige det du føler

  • Anonym, Pige, 11 år

Være ligeglad med hvad din gamle klasse tænker. Du har jo skriftet skole, så det betyder ikke noget. Være glad for at din veninde er så sød og sige det! Hvis det er virkelig irriterende så gå til dem og spørg hvorfor de bagtaler dig. De siger sikkert bare at de ikke har gjort det, men så må du jo tænkte hvem du stoler mest på. Din veninde eller pigerne fra din gamle klasse, som alligevel sikkert ikke var dine veninde. Få nogle nye, du er bedre end det!

  • Anonym, Pige, 13 år

Tag det ikke på dig, det er tydligt at de bare er små og bange, og først siger noget bagefter fordi de ved at du er væk, og det gør det nemmere at være Jaloux. Seriøst, hvis man altid bekymre sig om hvad andre tænker, hvor ville vi så være, bare som mennesker. Det er dem som tør være sig selv, og ignorere andre kommentarer der er de seje, og det er ikke dig som skal have et problem, men dem, for de vil få det sværere ude i livet, hvis de fortsætter sådan

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat