Brev

bagtaler mig?

jeg er lige skiftet skole
og en fra min gamle klasse
som er min bedste ven
har sagt til mig
at pigerne fra min gamle klasse har bagtalt mig
og sagt at de var glade for at jeg skiftede skole.

men man kan ikke se det på dem.

hvad gør jeg?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv prøvet det med en pige.. hun var sådan set min bedste veninde.. så sagde alle det til mig og så blev jeg selfølgelig mega ked af det..! Men så stoppede jeg med at tænke over det, og fandt nogle nye venner! 💘 det er så meget det vær en fake freinds! Håber du kunne bruge mit svar til noget!

  • Hejmeddig1, Pige, 10 år
Svar

du skal bare sige det du føler

  • Anonym, Pige, 11 år
Svar

Være ligeglad med hvad din gamle klasse tænker. Du har jo skriftet skole, så det betyder ikke noget. Være glad for at din veninde er så sød og sige det! Hvis det er virkelig irriterende så gå til dem og spørg hvorfor de bagtaler dig. De siger sikkert bare at de ikke har gjort det, men så må du jo tænkte hvem du stoler mest på. Din veninde eller pigerne fra din gamle klasse, som alligevel sikkert ikke var dine veninde. Få nogle nye, du er bedre end det!

  • Anonym, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Har du tanker som:
Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere