Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vente? Eller bare gør det nu, som alle andre…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ikke det er et enten-eller. Man behøver ikke kaste sig ud i samleje første gang. Jeg er 16 nu og gik langsomt til værks. Først kyssede jeg en fyr og gik senere over til snav. så havde jeg en periode hvor jeg gav hj og selv fik finger. Jeg gjorde altid drengen klar på på forhånd at det var det længste jeg ville. Man lærer en masse af og gøre det med fingrene synes jeg. Finder ud af hvordan man selv fungerer og hvordan en drengs pik fungerer. Da jeg havde gjort det en hel del gange og følte mig sikker og tryg havde jeg samleje for første gang. Jeg synes det gik godt fordi jeg allerede havde et godt kendskab til mine egne kønsdele og drengens pik. Nu har jeg jævnligt samleje. Det næste jeg skal prøve når jeg føler mig klar til det er oral. Men vigtigt man tager det i det tempo hvor man selv kan følge med

  • Maria B, Pige, 16 år

Altså min første gang var et one-night-stand til en fest da jeg var fuld, med en af mine gode venner. Jeg fortryder det ikke og jeg føler ikke min første gang var så betydningsfuld som alle fik det til at lyde. Jeg var lige fyldt 15 og jeg var helt 100% klar. Mit eneste råd er nok gør det hvis du klar og hvis temningen er der.

  • pige, Pige, 15 år

Hej selvom jeg nok er lidt ung at få råd fra (13 år) så tænker jeg at når jeg bliver på alder med dig vil jeg nok bare vente og se til at jeg føler mig klar og smiler ved tanken og ikke bare gøre det for at andre syntes det er sejt❤️

  • 🍎😀, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat