Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stille krav til drenge ved sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja der skal ofte mindre arbejde eller kortere tids arbejde til at få manden til at komme. Det kan selvfølgelig blive lidt træls/ubalanceret hvis hvert samleje ender med at manden kommer hurtigt og kvinden så bare får lov at hænge.

Derfor er det helt sikkert en fino idé at snakke med sin partner/kæreste om det!
Formentligt har han ikke tænkt så meget over, om det også er godt for dig eller hvad han kunne gøre for at give dig noget mere nydelse. I 15-års alderen har folk meget lidt eller ingen erfaring, og sådan noget sex er svært! Det kræver i hvert fald noget kommunikation (snak, snak, snak) om hvad man godt kan lide, hvad man ikke kan lide, hvad føles godt, ikke godt, hvad har man lyst til osv.

Det er helt standard at fortælle sin(e) seksuelle partnere om hvad der virker og ikke virker og foreslå nye ting, ændringer med mere. Det kan også være sjovt og spændende og med til at give gode idéer – og sikre gode seksuelle oplevelser.

Hvad kan man foreslå?
Mere forspil, måske noget action inden penetration? Finger, slik, mm.?
At han holder lidt igen når han mærker han er ved at komme, så han kan holde længere? At han trækker ud når han er ved at komme og I laver noget andet i en lille pause?

Han vil garanteret gerne lære at blive bedre til at bolle, og det gør man, hvis man snakker med sin partner:))

God fornøjelse og husk øvelse OG KOMMUNIKATION gør mester

  • Dreng, Dreng, 23 år

Min kæreste kommer også hurtigt og så kan han jo ikke fortsætte for så blir han helt slap. Men vi har den klare aftale at han så skal gi finger lige bagefter til jeg også kommer. Nogen gange er han lidt dvask men så hjælper jeg også til så vi begge to gør det på mig til jeg er færdig. Det er jo også lidt hyggeligt at gøre det sammen. Du kan bestemt godt forlange også at komme.

  • JT, Pige, 16 år

Kender kun alt for godt problemet! Mig og min kæreste har så vendt det rundt så jeg starter med at få lickjob inden jeg overhodet rør hans ting. Først når jeg er kommet en eller to gange så er det hans tur og han må krybe i mig. Det er en rigtig god måde at løse det på synes jeg, for på den måde får vi begge to noget ud af det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat