Brev

Skyldig efter onani – og mere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.
Har det på samme måde som dig. Men det er helt normalt! Du skal bare tænke på at det er normalt, og der er MANGE der gør det. Du skal ikke føle skyldfølelse søde! Og hvis du ikke føler det er noget du har lyst til, så bare lad være, for du behøver ikke gøre det.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej pige på 12. Der er ingen internets damer/mænd der kan se, hvad du ser eller hører. Du skal ihverfald ikke føle der skyldig over at onanerer, da der er mange børn på vores alder der gør det. Håber jeg forstod din besked rigtigt.
Det er første gang jeg skriver herinde så undskyld hvis det lød lidt for akavet🤭

  • Anonym, Dreng, 12 år

Hejsa pige på 12, det er helt nomalt skal du vide, men du skal huske vis nu du har set porno før at det er helt nomalt at se hvordan det ser ud. Men du skal os huske at det er ikke sådan sex er det er en helt anden ting💓😊 Håpper du ku bruge mit svar💞

  • Hjælper piger på 10/13 år, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat