Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex og kønssygdom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Hvis du og din kæreste bege to bliver testet for kønssygdomme og der ikke bliver fundet noget, så er risikoen for sygdom ikke specielt stor, hvis i bege to kun holder jer til hinanden som partner.

Hvis en af jer har en kønssygdom, så stopper den ikke med at smitte bare fordi i har bollet et par gange med kondom, så der er ikke en ral om hvor mange gange men skal dyrke sex med kondom.

du skriver hvornår man må stoppe med at bruge kondom, og det kan man når man som sagt er testet af for kønssygdomme, men så skal man jo selvfølgelig huske en anden form for beskyttelse, som for eksempel p-piller, mini piller, spiral eller p-stav Osv.

Håber i finder ud af det
Kh

  • N#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat