Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan man spøge ham

Har jeg en pige på 14 år

Og jeg har en kæreste og så på 14

og vi har været sammen halvt år og en måned

kan man bare spørge om man er klar til at have sex

og hvis han siger ja

Hvordan så?

Skal man have et kondom på sig?

Er det unormalt at købe kondomer som 14 årig?

Kan man bare skrive til ham vil du have sex?

Eller skal man sige det ansigt til ansigt?

Kan man ønske sig kondomer ad ham?

HJÆLP !!

Hilsen X på 14

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Synes man skal sige den slags ansigt til ansigt. Det er okay at købe kondomer som 14-årig, også som pige. Pigen kan lige så godt købe dem. Men når I ikke er ældre er det måske en god ide at overveje at gå lidt langsommere frem. Mig og min kæreste startede langsomt. Først kyssede vi self en helt masse. Og da vi så mente vi var klar begyndte vi så at ha bukserne nede så jeg ku lære hans pik at kende og han ku lære min fisse at kende. Vi tilfredsstillede hinanden med fingrene og sådan gik der flere måneder. Så endelig var vi klar til første samleje. Så tag den bare med ro.

  • Maya, Pige, 15 år

Det er helt okay, at have sex som 14 årig, det er der intet galt. Men tag den med ro. I behøver ikke skynde jer, for det er ikke noget man skal nå. Jeg synes bestemt du skal tage en snak med din kæreste, og høre hvilke tanker han har om det. Og ja jeg vil råde dig til at bruge kondom. Men tag snakken med ham under 4 øjne, og tag det hele som det kommer. Husk nu der er ingen grund til i haster.

  • en person, 14 år

De fleste drenge tror jeg er klar så du skal bare spørge ham, bedst ansigt til ansigt

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat