Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kæreste prøver på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes helt klart du ikke skal lade som ingenting. Hvis det virklig gør dig på om du skal fortælle det til dine forældre så syntes jeg du skal fortælle dem det, er sikker på de nok skal være forstånde og ikke dømme dig. Det var jo ham der var en idiot og ikke lytte til hvordan du havde det.

Jeg syntes ikke du skal være urolig for at møde ham, hvis du møder ham eller ser ham syntes jeg bare du skal ignorere ham, du skal ikke bruge tid på ham. Men hvis han går hen til dig og begynder at sige noget om hvad der skete, kan du fortælle ham hvordan du har det og hvor stor en idiot han har været over for dig. og så syntes jeg bare du skal gå væk fra ham. Du fortjener så meget bedre

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg synes helt klart du skal fortælle nogle om din oplevelse. Måske en nær ven eller en anden voksen, som en tante, onkel eller lære? Jeg er nemlig ret sikker på at det er ulovligt at have sex med en under 15 hvis man selv er 15 og over. Hvis du er utilpas skal du fortælle det.
Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat