Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg gav min bedsteven et blowjob

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Jeg tror bqre du skal gå hen og snakke med ham om det, så i kan blive venner igen. Hved godt det kan være svært. Har prøvet noget lignene.
Hilsen ham der har prøvet alt😂

  • Anonym, Dreng, 17 år

hej, er selv en pige i 8 og det jeg kan sige er at det er helt normalt. Du skal ikke føle dig dum det er det sker når man er vores alder

  • en anden 14 årig, Pige, 14 år

Helt enig med nogen af de andre. I er åbenbart bare first movers og har været de første til at prøve noget og så er det vildt intressant for de andre. Det varer ikke længe, så har flere prøvet noget og så er det slet ikke så spændende mere. I min klasse har det virkelig taget fat her – fx har vildt mange af pigerne fået finger nu. Selv klassens dydsmønster og lærernes kæledæggge har lige fået finger! så ro på – lige om lidt vil det ikke være så intressant mere. Du og fyren skal bare være helt afslappet omkring det, et bj er jo ikke nogen big deal.

  • K, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat