Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp. Jeg tror jeg er trans

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey,
Det helt okay at du har det sådan med dig selv. det er tit at man er i tvivl. HVis du helst vil kaldes for han/ham synes jeg at du skal sige det til folk. De vil helt sikkert både forstå og støtte dig.
Men det er dig, og din krop. Mærk godt efter og gør hvad der føles rigtigt for dig, ikke for alle andre.

  • Anonym, Pige, 12 år

Der er mange forskellige kønsidentitet og udtryk. Det aller vigtigste er at du føler dig tilpas

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej!
Jeg er ikke særlig erfaret i de forskellige køns-identiteter. Men ud fra det du beskriver, lyder det som om du trækker mere imod at være Non-Binær/intetkøn? Mit råd ville være, at prøver lidt forskellige ting ud! Måske slet ikke beslutte dig, før du bliver ældre? Det er helt almindeligt, når man er ung, at opleve `Gender-Dysphoria´, altså undre sig over, om man egentlig er det køn, man er født som.
prøv lidt forskelligt, og se, hvad du føler dig best som! Held og Lykke,

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat