Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fortælle på forhånd om pikstørrelse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

der er legit ikke nogen der går op i størrelsen

  • Heeeey, Pige, 17 år

Jeg tror når det kommer til stykket at det kun er os drenge der synes det er “sejt” at have en stor pik. Ihvertfald er min lille og det har min kæreste ikke brokket sig over. Man kan jo også bruge fingrene under sex for det er svært for en pige at få orgasme kun ved at man penetrere hende.

Held og lykke

  • N, Dreng, 16 år

Jeg synes det er god stil at man snakker godt sammen inden den første gang man skal i seng sammen. Jeg har et par gange oplevet en dreng der på forhånd “advarede” mig om at han altså havde en stor pik og det synes jeg var sødt gjort superrart at få af vide. så kunne jeg lissom indstlle mig på det. Så er det sikkert også rart for din kæreste at få af vide du altså har en lille pik. Måske har hun også noget om hende hun godt på forhånd vil drøfte med dig. Så nej, man kan aldrig snakke for meget sammen inden det skal ske.

  • Det er bare mig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat