Brev

For tidligt at onanere?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg selv lige begyndt, men jeg synes ikke der er noget galt med det. Det vigtigste er bare, at du synes det er rart, og ikke gør noget, du ikke har lyst til!

  • hejjj, Pige, 13 år

Øhh er det ikke drenge der “sprøjter” når de onanere !? Men bare rolig, der er ikke noget forkert i at onanere, jeg startede selv da jeg var 10 år tror jeg, og gør det stadigvæk, nogen dage 2-3 gange 🙂 så du er helt normal.. hvis det føles rart skal du bare blive ved !

  • Anonym, Dreng, 15 år

Tihi, jeg tror bare hun mener hun blir våd forneden af onanien, eller også er det bar sådan et udtryk! Jeg troede også engang at onani og pubertet (mens) hørte sammen. Altså at man først kunne starte onani når man var gået i pubertet og havde fået sin mens. Men nu har jeg læst at det behøver man slet ikke, man kan sagtens onanere selvom man ikke er i pubertet. Ved også om nogen at de begyndte da de var 10. Jeg er godt nok selv først begyndt da jeg var 13 og havde haft min mens et stykke tid. Til gengæld er det en helt naturlig del af mig nu. Jeg gør det på daglig basis og kunne slet ikke forstille mig et liv uden onani.

  • Hej, det er mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat