Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg til piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror bare du er straigt/heteroseksuel.
Man kan sagtens være straight men have en seksuel akktraktion til det samme køn, bare det ikke lige pludseligt bliver romantisk.
men held og lykke med at finde ud af det 🙂

  • mocos, nonbinær, 12 år

Hej pige 15 år
Hvis jeg var dig ville jeg måske undersøge om du måske kunne være biseksuel. (siden du siger du både kan lide piger og drenge)
Men husk nu der er stadig masser er tid til at udforske hvem du er.

Held og Lykke
Biseksuel dreng 15 år

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej pige på 15 år💗

Jeg kan totalt relatere til det du skriver. Men bare rolig. Du er kun femten så du har massere af tid til at finde ud af det. Der er heller ikke nogen der siger du skal vide det:) jeg tænker at du vil finde ud af det når du møder den rette;) du kan jo sagtens prøve at være i et forhold (fx med en dreng) også prøve hvordan det er. Jeg er også selv meget i tvivl. Håber det kan hjælpe lidt💕 hilsen pigen der også selv er i tvivl

  • Pigen der er i tvivl, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat