Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg jomfru?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror roligt du kan fortælle ham det. Det er kun en fordel at du har lært at være nøgen og lært din krop at kende. Det er jo også en fordel for ham. Tror kun han vil blive glad over at du er ærlig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Jeg tror nok at man normalt siger at man først ikke er jomfru mere når man har haft samleje med en dreng. Men jeg synes nu bare selv man skal definere hvornår man ikke er jomfru mere. Tror i øvrigt roligt du kan fortælle ham det. Masser af piger har deres første gang med en veninde. Det er helt normalt. Det kan du bare sige til ham. Det kan han nok sagtens akcepterer.

  • Bibi, Pige, 15 år

Hej synes bare skal sige det som det er det gjorde jeg da jeg selv har været sammen med 2 veninder altså ik på samme tid hehe men han tog det helt roligt og synes faktisk det var lidt frækt hvilket det os var hehe og det er helt normalt at piger er sammen med piger første kender rigtig mange piger som har gjort det

  • Uartig pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat