Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg jaloux over at min veninde har haft sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved du hvad søde? Kan kan rigtig godt forstå dig…. men det handler ikke om at have sex mange gange eller på en bestemt alder… det handler om du finder den sødeste fyr…. en som behandler dig godt, forstår dig og er der…. Snakke med om alting…. Det er okay ikke at have kysset eller haft sex… det er helt helt normalt…. og jeg synes at det er bedst at vente til det er en man er tryg ved og elsker i stedet for bare en man slet ikke kan lide. Jeg er sikker på du nok skal finde dig en sød kæreste på et tidpunkt …. Sex er ikke alt smukke …. Indtil da så nyd veninderne …. Måske tag lidt afstand fra veninden hvis du synes at det bliver lidt for meget men den sexsnak.
Jeg lover dig- der er også en fyr til dig <3
Prøv og træk vejret ❤️ Find dig en ting du kan lave lige nu…. Vær sammen med en veninde eller noget… så kommer fyrene når de gør 🙂

  • Sara, Pige, 14 år

Tror det er tit det der sker når man “ikke er lige langt”. Jeg har også haft en veninde i flere år som altid har været foran mig i udvikling og i det der med “det frække.” Da vi var 12 fortalte hun hun var begyndt at onanere og havde prøvet at komme. Jeg vidste ingen gang hvad det var på det tidspunkt. Da vi var 14 begyndte hun at kysse med drenge før jeg overhovedet havde været i nærheden af en dreng. Og nu hvor vi er 15 og jeg først fornylig har fået et lille forsigtigt kindkys af en dreng så har hun nu fortalt at nu er hun blevet kneppet. Så jeg har altid været bagefter og følt mig helt lost og forkert. Så du er ikke ene om det. Jeg forsøger at trøste mig med at min tid nok kommer engang.

  • Virgin, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat