Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg for lille til at gå med bh?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gør det der gør dig glad

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig!

Da jeg skulle have min første bh gik det meget naturligt, jeg tror bare du skal finde en der er behagelig at have på, jeg kan personligt ikke li’ noget med bøjle, men prøv dig frem og find nogle der ikke er for voksne og store, det tror jeg godt kan skræmme mødre lidt, jeg elsker selv dem der hedder bralette, da de sidder virkeligt behageligt og er rigtig pæne, ellers kan du også ønske dig en i gave, det er også helt afslappet at skrive en på sin ønske seddel og så er der jo ikke rigtigt mere i det..

Husk at de er skabt for at hjælpe dig og at du bare skal finde noget behagligt og noget du føler støtter dine bryster<3

Knus skumfidus Birthe

  • Birthe, Pige, 14 år

jeg synes du skal gøre det hvis du har lyst og sig til din mor at der synes du at du har brug for

  • anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat