Brev

Er det for tidligt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal gøre det når du er glar for det er kun dig der ved om du er glar og din kæreste skal også være glar og du skal spøger ham om han er og du skal spøger om han blev sur eller ked af at du ikke ville sidste gang
Og jeg har ikke haft sex inu

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg tror du skal ta det i små step. Fx kan I starte med at ha nøgen overkrop. Så kan i kæle for hinandens overkrop og din kæreste kan finde ud af hvordan dine bryster ser ud og fungerer og hvordan han kan gøre dine niples stive. Alt sådan noget. Når du er tryg ved det og i har prøvet det nogen gange. Kan i måske være sammen bare i underbukser og han kan kæle for dine lår og dine tæer og lære dem at kende. Og efter nogen gange kan i måske være nøgne og gøre det med fingrene så du kan vænne dig til det og han kan finde ud af hvordan du fungere forneden. Det var sådan jeg startede. Det funker altså megagodt. Når du så engan føler dig tryg kan kan så komme ind i dig.

  • Lille hjælper, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat