Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dirty minded

Hej jeg Er en pige på 12 som er ret dirty minded synes jeg selv

og jeg synes at det er ret iriterende fx.

Så er jeg meget tit ret horny om aftenen så jeg onanere..

Ved godt at det er lidt mærkeligt fordi jeg er så lille

og det er også derfor jeg skriver herind.

Men ja i må meget gerne skrive hvis i har nogle tricks til at det kan stoppe

eller om i syntes det er mærkeligt plz svar ærligt!

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12!!!!
Ærligt jeg står i præcis samme situation men øhhh jeg syntes ik du behøver at få det stoppet fordi det er normalt på vores alder.
Og jeg syntes faktisk at det er ret irreterende at det er helt normalt for drenge at have det her ting og gøre de her ting men det er det jo ogs for piger men piger føler så skam over det det syntes jeg bare er ret underligt fordi det er helt normalt at piger ogs gør de her ting

  • Anonym, Pige, 12 år

Hello
Jeg forstår dig 100%, når man er i din alder begynder man at komme i puberteten. Nogle kommer i puberteten meget tideligt, og andre senere og alt det er normalt. Når man kommer i pubterten er det ikke kun kroppen der udvikler sig, men ogs ens tanker og følelser osv. At onanere og tænke på sex er helt normalt, og det kan ogs hjælpe rigtigt meget når du skal igang med at have sex. Selvom det er måske er nogle år til du skal hsve sex, hjælper onani rigtigt meget med at finde ud af hvad du kan lide. Jeg havde ogs onaneret lang tid før jeg skulle have sex, og det gjorde det så meget nemmere for så kunne jeg fortælle kæresten hvad der føles rart

Hpber det kunne hjælpe.

  • Sandra, Pige, 16 år

Det er helt helt normalt! Og det er helt okay du synes det kan være lidt mærkeligt og underligt, fordi det er en ny ting, og det er jo ikke noget man har tænkt på før. Men du skal vide det er helt okay, og det er normalt. Bare så længe du overholder dine grænser, så skal det nok gå!

Knus <3

  • Ano, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat