Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bi?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, er kun 10 så ved ikke om du kan bruge mit svar😬 Jeg går da også og tænker at piger er flotte og endda flottere end mig. Jeg tror aldrig jeg rigtig har kunnet lide en pige sådan. Men jeg tror du skal vente med at sætte dig i hovedet at du er bi inden du har følt rigtige tiltrækninger til hende 🌸

  • Gurli, Pige, 10 år

Jeg blev glad for at læse dit brev for jeg har tænkt nøjagtig det samme. Jeg har datet fyre og mener også det er det rigtige for mig. Men flere gange har jeg taget mig selv i og tjekke andre pigers numser ud i badet ved idræt og sport. Faktisk så meget at en veninde lagde mærke til at jeg tjekkede hende ud. Det var faktisk godt for vi fik så en lang snak om det og det endte med at vi tjekkede vores numser ud i forbindelse med en soveaftale og var sammen. Jeg var 14 dengang og var glad for det fordi jeg fik afløb for min nysgerrighed på piger og fandt ud af, ja, jeg er nok lidt bi. Er 15 nu og har ikke været sammen med en pige siden men nu er jeg i hvert fald afklaret omkring det og ikke flov over at jeg tjekker piger ud i omklædningsrummet. Så jeg synes bare du skal følge dine følelser.

  • Sugar, Pige, 15 år

Det vil være helt okay hvis du var Bi, jeg har selv haft de samme tanker i noget tid og det har virkelig gået mig på. Jeg er ret sikker på at jeg er biseksuel, men det betyder ikke at jeg er tiltrukket af mine veninde, så intet er ændret der, jeg sover stadig med mine veninder og putter med dem når vi sover, men jeg er ikke tiltrukket til dem. De ved jeg er bi og det har de det okay med. Har selv kun datet fyre, mest fordi at jeg ikke kende andre bi. Det er jo fuldstændig i orden at være bi. Du vil nok få det bedre ved bare at tage det som det kommer og så vil du enten finde en dreng eller en pige som du vil være sammen med. Men bare ikke forhast dig

  • Monika, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat