Brev

Unfair sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ved ikke om jeg kan være bekendt at sige det overfor en “medsøster” men det du beskriver der er simpelt hen bare ikke fair og det må hun lære at forstå. Med mindre hun er 14 eller noget og vildt usikker så går sex altså begge veje. Du giver virkelig meget af dig selv synes jeg ved at slikke hende og gi hende orgasme. Det er en stor ting! Det er jo faktisk en gave. Men så skal det også gå den anden vej – og jo da i alt fald når du siger hun faktisk bliver såret hvis du ikke rør hende. For self blir du jo ophidset af at se hende og røre hende og slike hende. Jeg synes du skal “lægge hende på is”, dvs. la være at røre hende før hun rør dig. Og først røre hendes private dele når hun rør din private del. Nu må hun altså ind i kampen. Hvis det er fordi hun er usikker kan du jo bare føre hendes hånd under et handjob så hun kan se hvor let det er.

  • Lea V, Pige, 16 år

hej dreng… Jeg kan godt forstå hvorfor du syntes at det er unfair at du giver hende man seksuelle ting og hun ikke giver tilbage men man skal ikke forvente at få noget tilbage for hvis du gerne vil give hende noget er det ligesom en tjeneste du skal ikke forvente at få noget tilbage men det er god stil hvis hun også giver noget tilbage, du skal bare spøge om hun ik godt vil give dig noget og bare lave 69 stilling så for i begge to noget frækt.❤️❤️❤️❤️

  • Anonym, Dreng, 19 år

Jeg er sådan set enig med hende pigen ovenover i, at sex går begge veje og det er aldrig sjovt i et forhold, hvis man ikke vil det samme seksuelt. Om det så hjælper at lægge hende på is kan jeg godt være lidt i tvivl om. Jeg taler lidt af erfaring, men det kan være, det virker for dig. Det var det ene.
Det andet er, om du måske har snakket med hende om, hvorfor hun ikke har lyst? Jeg kan nemlig fortælle, at der gik rigtig lang tid før min nuværende kæreste havde lyst til at give mig blowjobs, det respekterede jeg selvfølgelig. Men når jeg spurgte hende hvorfor, svarede hun altid en smule undvigende. Efter lang tid, hvor vi havde lavet alt muligt andet seksuelt, fortalte hun mig så, at det var fordi, hun havde givet sin tidligere kæreste et blowjob og der havde han overskredet hendes grænser ret meget. Så vi måtte tage det meget stille og roligt, da hun gik med til det, for jeg havde og har ingen intentioner om at overskride hendes grænser.
Jeg ved jo selvfølgelig ikke, hvorfor din kæreste ikke har lyst, men tænker alligevel at det ville være en god idé at snakke med hende, om der måske kunne være en grund til det, så I kan hjælpe hinanden med at løse det.
Håber I finder ud af noget, der virker for jer begge.

  • Anonym, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat