Brev

Skal man sende? Hvordan “forgår” sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Første gang jeg var sammen med en skete det fuldstændig tilfældigt. Vi kyssede og fik begge to lyst og ville gerne ha sex. Men ingen af os havde et kondom så vi måtte nøjes med at gøre det hele med fingrene. Det var også okay. Så hvis man ved der er mulighed for at man skal ha sex er det godt at aftale på forhånd så den ene kan sørge for kondomer – det er lige meget om det er drengen eller pigen. Jeg har en veninde der altid har kondomer på sig hvis hun pludselig står i den situation at hun skal sex. Det er jo også en mulighed. Det der med billeder synes jeg er en dårlig ide. En dreng vil jo også meget hellere se ens bare røv i virkeligheden.

  • Anonym, Pige, 15 år

hej pige på 14 år! jeg er en dreng på 13 år, nu er jeg homo, men dengang jeg mistede min mødom var til en pige. det er meget normalt at piger har et kondom, men drenge kan også have det. tit starter sex med at kysse, til snave, til trøjen af, til bh´en af, røre ved hinannden, spørge om man skal tage skridet videre. hvis ja så husk beskyttelse. min ex syntes ikke det gjorde ondt første gang. håber du ka bruge det til noget

  • Anonym, Dreng, 13 år

Jeg har altid et kondom på mig for en sikkerheds skyld ahaha… det behøver du selfølgelig ikke. Men hvis du ved der er en chance for det måske kommer til at ske så tag lige med. Altså jeg synes ikke det er noget man aftaler når det er første gang. For mig var stemningen der bare og så spurgte jeg om han havde lyst og var klar. And Then it happened<3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat