Brev

Min seksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Da jeg gjorde det, lagde jeg bare sådan lidt tilfældige bemærkninger om det, og svarede ja, osv som det mest naturlige.

  • Weirdo, Pige, 17 år

Hej,

Jeg har det selv på samme måde lige nu, tror jeg er bi, men er meget i tvivl.

Nu ved jeg jo ikke hvordan du står med dine forældre, men jeg syntes sagtens du kan sige til dem at du er, eller tror du er bi. Det behøver ikke være så formelt, bare sig til dem at det er det du er 🙂 Hvis du føler dig tilpas ved det altså.
Bare gør hvad du føler for når du er klar. Der er ingen pres.

Start evt. med at sige det til en veninde du er meget tryg med. Det gjorde jeg og der hjælp meget.
Mest vigtigt er det at du husker at du ikke behøver at have et ‘label’. Hvis du senere finder ud af at du alligevel ikke er bi, så er det helt fint. Bare hver den du er, 90% sikker er fint.
Fortæl det til dem du er tryg ved:)

Jeg sagde til mine forældre at jeg TROR jeg er biseksuel, men at jeg slet ikke er sikker. Min mor tog det helt fint, det gjorde min far ogdå selvom han var lidt mere forbeholden. Vi har ikke talt om det siden, det er nemlig helt naturligt og det behøver ikke at være så seriøst at springe ud.
Er som sagt selv meget usikker.

Kan se det her svar er blevet meget langt.
Held og lykke med det😊

  • Bi, shy and ready to cry, Pige, 15 år

Hej jeg er nok også biseksuel, men er bange får at komme ud. da jeg er utrolig bange får om folk vil se anderledes på mig. Jeg tror du skal sige til din mor at du 90% tror du er biseksuel, og at du har brug får hjælp til at finde 100% ud af om du faktisk er, da du sagde du ved hun vil støtte dig fuldt ud. Du er ikke anderledes bare fordi du er biseksuel eller ej du vil stadig være den samme.
Held og lykke med det mvh pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat