Brev

Min kæreste er lydløs under sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kan godt forstå du er usikker. Tror heller ikke det er helt normalt. Tror de fleste piger stønner eller laver lyde når de kommer. Jeg får selv mest ud af det hvis jeg giver den gas når jeg skal komme, med hyl og skrig (altså hvis vi er alene hjemme :-)) Du må nok bare ha tålmodighed, det skal nok komme. Måske din kæreste stadig er umoden og usikker og ikke tør give los. Du kan kan jo selv gå foran med et godt eksempel ved at lave lyde når du skal sprøjte.

  • Kamille, Pige, 16 år

Jo det er helt normalt. Nogle piger støtter ikke under sex og andre gør lidt og andre rigtigt meget og det er bare sådan at nogle ikke har lyst og andre måske slet ikke kan lade vær…. Snak med kæresten om det…. det kan være hun er usikker eller synes det pinligt at stønne eller bare ikke har lyst…. Prøv og lig mærke til dybe vejrtrækninger …. Der kommer hun måske.
Stønne gør alle ikke men helt fair at du er usikker. Måske skriv til de søde og skønne rådgivere på BørneTelefonen <3
Kh mig

  • Sara pigen, Pige, 14 år

Har faktisk haft en snak med mine veninder om hvordan de agerer under sex og orgasme. De fleste siger de stønner eller udstøder lyde eller siger ting (fx Nu kommer jeg!). Men en enkelt sagde hun prøvede at være så lydløs som muligt for hun er meget genert og synes det er pinligt at vise at hun kommer. Så mon ikke din kæreste også er genert. Du må bare prøve at opmuntre hende til at være mindre genert.

  • Hende der skrev, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Quiz
Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat