Brev

Er jeg for lille til at gå med bh?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gør det der gør dig glad

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej med dig!

Da jeg skulle have min første bh gik det meget naturligt, jeg tror bare du skal finde en der er behagelig at have på, jeg kan personligt ikke li’ noget med bøjle, men prøv dig frem og find nogle der ikke er for voksne og store, det tror jeg godt kan skræmme mødre lidt, jeg elsker selv dem der hedder bralette, da de sidder virkeligt behageligt og er rigtig pæne, ellers kan du også ønske dig en i gave, det er også helt afslappet at skrive en på sin ønske seddel og så er der jo ikke rigtigt mere i det..

Husk at de er skabt for at hjælpe dig og at du bare skal finde noget behagligt og noget du føler støtter dine bryster<3

Knus skumfidus Birthe

  • Birthe, Pige, 14 år

jeg synes du skal gøre det hvis du har lyst og sig til din mor at der synes du at du har brug for

  • anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat