Brev

Boner

Jeg står i et lidt træls problem.

Næsten hver gang at jeg sidder i en bil får jeg en boner,

og hvis jeg bare ligger på stranden får jeg også en.

Så ville høre om der var nogle der havde nogle gode råd til at få den ned

eller til at skjule at man har den.

Hilsen en meget irriteret dreng.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er jo helt normalt at du for boner på…. Men jeg forstår godt det er træls… måske prøv og tænk på noget … andet… altså… jeg håber det bliver bedre

  • …., Pige, 14 år

Det lyder meget normalt, du. Mit bedste råd må være, at du bare forsøger at ignorere det, når den lader røre på sig 🙂 Min erfaring er, at den så lige stå stille falder til ro af sig selv.

  • C, Dreng, 16 år

Hvis du gerne vil have den hurtig ned. Så hold på vejret så længe som du kan. Pust ud og start forfra indtil den er væk.

  • Lagkagekniven, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat