Brev

Bi?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 12!

jeg er selv 13 og har vidst jeg var en del af lgbt+ siden sidste år.
jeg er lige kommet ud til min mor som omnisexuel (det ikke vigtigt hvad det er)
det bedste for mig var bare at tænke lidt over det. være sikker på det var sådan. du behøver ikke at føle dig presset til at sige noget.
jeg er også non-binær, men har ikke sagt noget. en ting der hjalp for mig, var et sige det til få venner og online venner. måske du kan prøve det?¨
hvis folk dømmer dig, er de røvhuller.

så længe du føler dig tilpas, er det hvad der betyder noget. ingen grund til at føle et pres, eller at være urolig. det hele skal nok gå (:

-mig

  • Jazz, non-binary, 13 år

Hej

Man kan virkelig være i tvivl om det, men jeg synes du skal vente. Snak med til tætteste om det. Det kan ændre sig mange gange endu

  • me, Pige, 16 år

Hej.
Jeg synes- hvis du tør, at du skal snakke med ham der lige har sprunget ud, for det kan ofte være en hjælp at høre noget fra nogen der har samme problem som en selv.
Du kan jo starte med at sige det til nogle tætte venner, og så fortælle flere og flere det, indtil du er klar til at fortælle det til din klase og familie.

Håber det hjælper
Kh miiig

  • Miiig, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat