Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usikker på mig selv

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig.

Jeg forstår godt du har det svært med at ses med ham og at du har det svært med om folk kan lide dig eller ej.
Men hvis folk ikke kan lide dig og har et problem med den du er… Så er det ikke dit problem eller deres… Det kan være at du for at vide du er irerterende begrund af noget og så kan du jo spørger dig selv: er det noget jeg vil lave om på?

Hvis du siger til drengen at du ikke er den han troede og viser ham den sande jeg, kan det nok godt være hårdt hvis han bliver sur eller skuffet. Men det er jo også okay han bliver det ik’? Han er jo blevet “snydt” kan man jo sige, og du har din grund. Han har bare ikke fundet den gode værdi i den rigtige person endnu… Måske kommer han ikke til det? Men så er det hans tab!

Er det din udseende du har svært ved? Så er det ingenting i forhold til det indeni! :

Jeg kender en som er smuk og flot, har tydelige øjenbryn (i modsætning til mig! Jeg har udydlige), hvide og pæne tænder på en lige række (jeg har et stort overbid!)og en slank pæn krop. MEN! Hun er ikke den jeg vil være sammen med for hun er ikke min type!..

Det er svært at forklare men selv om hun er pæn har hun bare ikke hjertet på det rette sted.. Hun ødelagte to af mine tegninger og har nogle problemer men jeg har prøvet hjælpe hende.
Jeg tror bare ikke det er det rette længere for hun vil mig tydeligvis ikke og så kan hun da også slippe for mig.

Jeg vil være sammen med min anden bedste veninde som ser sådan her ud: en anden korpsbygning (altså ikke en som en model! lige som mig, jeg er også ret lav), fe hår, overbid, briller og til gengæld hjertet på rette sted! Hun er fantastisk og folk som ikke synes det begrund af hendes udseende har bare ikke kigget godt nok efter!

Det jeg vil med at fortælle om de vidt forskællige personer er at forklare dig du ikke skal være pæn for at have sande venner. Sande venner er dem som kan se det inden i dig! Og ikke kun det udenpå…

Jeg har selv problemer i skolen. Jeg føller at ingen af mine klassekammerater er rigtig min type… Så du er ikke den eneste m. problemer.
Jeg håber du ved du ikke står alene om det her! Det gør ingen, jeg har for eksempel venner ude fra skolen som jeg er godt knyttet til. Jeg er sikker på der er en eller anden som du også er godt knyttet til du kan tale med det om?..

Jeg håber du kunne bruge det til noget hjælp på vejen!
Vælger du at sige det til ham så håber jeg dig alt held og lykke med det!

M.v.h Sidsel den u perfekte pige

  • Sidsel, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat