Brev

Skole problemer..Hjælp.

Hej, jeg er en glad pige på 12 år.

 

Når jeg skal i skole begynder jeg så stille at blive ked af det aggressiv .Jeg føler tit jeg ikke passer ind i min klasse selvom de behandler mig godt<3 Jeg føler mig bare på nogen punkter forkert..

 

Fk.s når det er frikvarter kan jeg godt gå alene hele tiden da jeg ikke bliver spurgt ind til nogen. Når vi er inde i klassen og far Fk.s Matematik. Har jeg svært ved at følge med. jeg gør jo mit bedste.Føler mig bare ikke god nok. Sådan har jeg det i de fleste timer..

 

De fleste morgener inden jeg skal i skole prøver jeg at spille syg for at slippe for skole.Jeg ved det er meget forkert men det er det eneste jeg synes der er rigtigt for mig selv..

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat