Brev

Klam

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Du skal huske på at du er smuk, som DU er. Ingen andre er ligesom DIG. Det er fuldstændig ligemeget om hvordan du ser ud osv. Hvis folk ikke kan lide dig som du ser ud, som du er osv., er de ikke værd at være sammen med, tale med, osv.

Har også selv haft nogle perioder, hvor jeg synes jeg så grim ud, pågrund af mine bumser osv., men det skal man ikke tænke over, det er del af hvem man er

Du skal heller ikke suge din mave ind, du er IKKE tyk. Du er perfekt (Heller ik’ dække dine lår). Det er bedre at være lidt mere buttet, end at være en tynd pind

Dine hår er også en del af puberteten, og det er helt normalt at have det. Alle får det på et tidspunkt. Af mit vedkommende, synes jeg ikke man skal babere sig. Hårene beskytter både dine armhuler og dit kønsorgan. Det er fint hvis man lige baberer sig hvis man skal i svømmehallen, stranden eller ligende

Håber jeg kunne hjælpe!

  • Anonym - Pige, Pige, 12 år

Hey, du har allerede fået mang gode råd men jeg skal lig add my touch.
Jeg er helt enig med det andre, men jeg mit råd er på en anden måde.

Jeg siger til dig, du er flot, du er smuk, du mf fantastisk. Dit hud er flot. Dine lår er god danm sexy. U are a baddie okayyy?? Hun, you look magnificent👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽.
Du skal ikke følg utilfreds med din udsende👏🏽👏🏽cuz u r IT

Og for det andet, du skal ikke tænk over hvad person vil syns, hvis i mødtes. Hvis personen så er det hans/hendes problem. De er ikke blevet venner med dig begrund af din udseende. De er blevet venner med dig begrund af din personlighed! Så hvis det kommer og syns noget andet, så er det ik værd det venskab fra start. They are tarshhh throw them away. Dem skal man ikke vær venner med👏🏽

  • Azy, Pige, 15 år

Dit udseende definerer ikke dig,
Og desuden tror jeg at du selv er meget mere kritisk end andre angående det, hvilket du ikke behøver at være.
Hvis folk lod sit udseende påvirke hele deres liv, ville der nok ikke være særlig mange der var glade.
Det ydre er ingenting i forhold til det indre. Du bliver nød til at stole mere på dig selv og at du er god nok som du er, og ikke på grund af dit udseende, men på grund af DIG. Hvad kan du godt lide at lave?
Jeg synes at du skal fokuserer mere på det i stedet og så sige “fuck perfektion!”

Og den person er kun en ægte ven, hvis han\hun acceptere dig som du er.
Ellers er den person ikke god nok til dig!

UwU

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer eller læse andre børns breve kroppen.

Du kan også deltage i afstemninger, prøve øvelser om selvværd og få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Chat
Chat