Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Klam

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey

Du skal huske på at du er smuk, som DU er. Ingen andre er ligesom DIG. Det er fuldstændig ligemeget om hvordan du ser ud osv. Hvis folk ikke kan lide dig som du ser ud, som du er osv., er de ikke værd at være sammen med, tale med, osv.

Har også selv haft nogle perioder, hvor jeg synes jeg så grim ud, pågrund af mine bumser osv., men det skal man ikke tænke over, det er del af hvem man er

Du skal heller ikke suge din mave ind, du er IKKE tyk. Du er perfekt (Heller ik’ dække dine lår). Det er bedre at være lidt mere buttet, end at være en tynd pind

Dine hår er også en del af puberteten, og det er helt normalt at have det. Alle får det på et tidspunkt. Af mit vedkommende, synes jeg ikke man skal babere sig. Hårene beskytter både dine armhuler og dit kønsorgan. Det er fint hvis man lige baberer sig hvis man skal i svømmehallen, stranden eller ligende

Håber jeg kunne hjælpe!

  • Anonym - Pige, Pige, 12 år

Hey, du har allerede fået mang gode råd men jeg skal lig add my touch.
Jeg er helt enig med det andre, men jeg mit råd er på en anden måde.

Jeg siger til dig, du er flot, du er smuk, du mf fantastisk. Dit hud er flot. Dine lår er god danm sexy. U are a baddie okayyy?? Hun, you look magnificent👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽.
Du skal ikke følg utilfreds med din udsende👏🏽👏🏽cuz u r IT

Og for det andet, du skal ikke tænk over hvad person vil syns, hvis i mødtes. Hvis personen så er det hans/hendes problem. De er ikke blevet venner med dig begrund af din udseende. De er blevet venner med dig begrund af din personlighed! Så hvis det kommer og syns noget andet, så er det ik værd det venskab fra start. They are tarshhh throw them away. Dem skal man ikke vær venner med👏🏽

  • Azy, Pige, 15 år

Dit udseende definerer ikke dig,
Og desuden tror jeg at du selv er meget mere kritisk end andre angående det, hvilket du ikke behøver at være.
Hvis folk lod sit udseende påvirke hele deres liv, ville der nok ikke være særlig mange der var glade.
Det ydre er ingenting i forhold til det indre. Du bliver nød til at stole mere på dig selv og at du er god nok som du er, og ikke på grund af dit udseende, men på grund af DIG. Hvad kan du godt lide at lave?
Jeg synes at du skal fokuserer mere på det i stedet og så sige “fuck perfektion!”

Og den person er kun en ægte ven, hvis han\hun acceptere dig som du er.
Ellers er den person ikke god nok til dig!

UwU

  • UwU, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat