Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

´???hvad skal jeg gøre???

Her for tiden har jeg ikke lige orket være i skole så jeg har “pjækket”.

Eller på en måde. Jeg har nemlig haft ondt i maven og hovedet

fordi jeg ikke tør være mig selv!

 

Er der nogen der har nogen tips til at får mere selvtillid?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa. Jeg er rigtig ked af at høre, at du ikke tør være dig selv i skolen, og derfor får det fysisk dårligt. Jeg tænker, at det er et problem der skal tages hånd om. Hvis du har en voksen du føler dig fortrolig med, eksempelvis din mor, din klasselærer, skolens akt lærer, en moster, tante osv., vil jeg helt sikkert anbefale dig at snakke med nogen. Derudover, tænker jeg det er vigtig at du husker på, at du er dig, og det der ingen der kan eller skal lave om på.
Hvis du på længere sigt ikke kommer i skole, bider det dig lidt igen. Hvis ikke du kommer i skole, begynder dine venner sandsynligvis at finde sammen med nogle andre, de knytter tættere bånd – bånd, som du ikke er med i. Og når du så kommer igen, vil det måske være svært for dig at komme ind i fællesskabet igen og dermed vil du måske opleve mere ensomhed og tvivl på dig selv. Dette siger jeg ikke for at skræmme dig, men for at få dig til at forstå, at der skal gøres noget ved det for du er helt perfekt, som du er.

Håber du fandt svaret brugbart:))

  • Livsnyderen, 15 år

Hej med dig.
Jeg har selv prøvet det, men det går over. Det er en kliche at sige, jeg ved det godt, men det er sandheden. Lige nu, kan du godt nok ikke bruge “det bliver bedre”, fordi der skal gøres noget ved det. Alle mennesker har brug for at socialisere sig selv, da vi er folkdyr. Vi har brug for at blive set, hørt og lagt mærke til. Jeg vil sige til dig, at det er en smart ide at søge hjælp hos nogle voksne. Det kan være skræmmende. Det er det. Jeg fortryder selv, at jeg gik rundt med det helt alene, uden at fortælle nogen, at jeg syntes livet var træls, fordi der ingen var. Spørg om hjælp, du bør på ingen måde være alene i det her. Hvis du har brug for mere hjælp, er jeg her for dig. Til at lytte, eller bare så du ikke føler dig “alene”.
<3333333333333333333333333333333333333333333333333333
Masser af kærlighed.

  • Haluw, 14 år

hej
jeg har noget der linger men jeg skal bare være sammen med en voksen, hvis ikke så får jeg ondt i maven og kvalme.
det går nok bedre hvis du prøver det gøre det for mig.
prøv at sige det til dine forældre

  • julius, Dreng, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat