Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Syn på kvinder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:). Jeg synes du skal sætte nogle rammer for dig selv, hvad med at du beslutter dig for at idag må du gerne vudere om de mulige sexpartenere og næste dag ikke, ihvertfald sætte det lidt i system. Også kan ens tanker virkelig godt drille en, så jeg tænkte på om du ikke kan prøve at flytte tankerne over på noget andet, du kan lave en liste over hvad en god veninde skal kunne for dig, også se efter om den pige du er sammen med lever op til det istedet så. Man kan virkelig nemt som meneske sætte sig fast på nogle bestemte tanker.
Mvh en 17 årig pige:)

  • Klara, Pige, 17 år

No fap er vejen frem til folk med mangel på sociale kompetencer.
Hvis du stopper med at onanere, vil der komme en hel masse fordele.
Din evne til at snakke med piger vil blive helt normal, og du for også 1000 andre fordele i livet.

Hvis du ikke stopper med at onanere, kan du også bare stoppe med at se porno, og onanere til noget naturligt.
Vores hjerne bliver forandret af at onanere til 2 personer der har en masse unaturligt sex, og det er ærgerligt at vi alle har fuld adgang til det i en tidlig alder.
Hvis du kunne kigge på dig selv i tredje person, ville du også tænke det var mærkeligt.

Ikke nok med at din evne til at snakke med piger bliver bedre, så for du en masse energi og bliver bedre til at snakke med alle slags personer.

  • Quandale Daffle Dufis, Dreng, 16 år

Jeg og sikkert en hver anden teenager dreng ligger mærke til nye piger jeg møders udsende og kroppe. Det er intet problem, men hvis det forhindrer dig i at snakke med dem sp er det. Måske vuder når du møder en pige så sig klart i hovedet: Hende her bliver bare en ven, eller: Hende her ku være en kommende sex partner. På den måde har du klart sat dig for hvad du vil ha ud af forholdet og samtalen. Ved ikke men set ku jo være det gør det nemmere for dig

  • …0, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat