Brev

Panseksuel- eller hvad

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 😀
Jeg synes personligt selv at alle sexualiteter burde være set som normale og på lige fod. Hvorfor skal man egentlig fortælle sine nærmeste at man er pansexuel, hvis det alligevel er helt normalt? Min pointe er at jeg faktisk ikke synes at du burde tænke så meget over din sexualitet.
Personligt selv ved jeg stadig ikke helt hvad jeg er til endnu, men hvis jeg var lebe, behøvede jeg så at sige det højt? Selvfølgelig må du gerne sige det, men dine forældre kommer jo stadig til at acceptere dig <3 Jeg synes du skal go with the flow og tage tingene som de kommer.

  • Personen uden personlighed, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat