Brev

jeg har et problem på min nye skole

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg tror det vil være smart at snakke med nogle af dem fra din nye klasse, som du føler dig tryg ved. Du kan evt starte der, hvor hvis du så får mere mod til at sige det til nogle flere, vil det måske også være rart for dig at kunne være åben omkring det. Hvis du ikke er klar endnu så er det helt i orden, men det er også sejt hvis du tør at springe ud i det.

  • Anonym, Pige, 15 år

De lader dig være hvis du bare siger det lige ud. Men det tro jeg også de gør hvis du siger det kommer ikke dig ved eller jeg ved det ikke.

  • pige🥰, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat