Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er jeg bi??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!
Det er helt okay at være i tvivl.
Jeg har altid vidst at jeg var biseksuel, men faktisk for noget tid siden læste jeg mere op på alle de der seksualiteten. Og jeg har derfor kaldt mig selv panseksuel.
Det er helt okay at være i tvivl. Hvad du vælger at kalde din seksualitet, er helt op til dig selv! Vær stolt af hvem du er ❤️💪🏳️‍🌈
Største hilsen fra en 15 årig pige, der blot ønsker at hjælpe!

  • Just wanna help, Pige, 15 år

Kender det godt. Føler også jeg nok er bi. Kan godt li at tjekke de andre piger ud ved badning i skolen og til sport og tænker lidt på hvem der er lækre. Og når jeg er på toilet med en veninde kigger jeg også lige lidt på hendes sprække og hendes numse. Så tror jeg er bi men har også læst at det godt kan være en fase i puperteten at man synes både drenge og piger er lækre. Så forløbig er jeg lidt forvirret. Men du er ihvertfald ikke den eneste!

  • Måske bi?, Pige, 13 år

Hejsa

Seksualitet er en meget forvirrende ting og noget jeg personligt selv tit tænker over. Men en ting jeg kan sige er at der ikke er et tidspunkt i ens liv hvor man skal bekræfte ens seksualitet. Du kan bruge 1 år og vide “jeg er bi” eller du kan bruge 20 år på det. Du er 11, hvor mange springer ud i en alder af 20.

Alt jeg kan sige er: Lær dig selv at kende. Når du finder ud af det finder du ud af det. Du kan gøre lige som jeg gør og sige du er unlabeled. Det betyder rent og sker du ikke gider at putte dig selv “i en boks” og at når du finder ud af det kan du sige “jeg er det her”. Og husk du er stadig rigtig ung og der er ingen i den her verden der presser dig at at vælge og at der er rigtig mange der står i samme situation.

  • Keglen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

læs og giv råd til at springe ud

Vil du gerne fortælle din familie og venner om din seksuelle orientering?

Her kan du få andre børns gode råd til, hvordan du kan gøre det. Du kan også dele dine egne oplevelser og gode råd.

få flere gode råd og viden om seksuel orientering

Er jeg homoseksuel? biseksuel? Aseksuel? Og hvornår er man overhoved sikker? Det er spørgsmål, som vi oplever, fylder meget på BørneTelefonen. 

Der findes ikke noget rigtigt eller forkert svar. Det kan være meget forskelligt, hvordan man mærker sin seksuelle orientering. Nogle oplever også, at deres seksualitet ændrer sig flere gange i livet. Det handler om, hvad du føler dig tryg og godt tilpas med.  

Her kan du teste din viden om seksuelle orienteringer, få andre børn og unges gode råd til at springe ud, og få hjælp til hvordan du kan blive mere tryg ved din seksualitet 

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat