Brev

afpresning…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14, jeg har selv sendt undertøjsbilleder fordi jeg også blev afpresset.. det en rigtig ubehagelig situation og os piger burde slet ikke skulle stå i sådan en situation men sådan er det desværre!:/ Min situation var rigtig dum fordi drengen tog screen og har vist det til mange af hans andre drenge venner som jeg også kender. Snak med en lærer en af dine forældre en søster en god veninde en træner til en fritidsaktivitet en du stoler på og som kan hjælpe dig. Jeg har selv snakket med min veninde om min situation og det har hjulpet rigtig meget!!❤️

  • Pige der selv også er blevet afpresset.., Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad er en seksuel krænkelse?

Det er en seksuel krænkelse hvis en anden tvinger, presser eller lokker dig til noget seksuelt. Det er altid ulovligt, og det er aldrig din skyld.

En seksuel krænkelse er fx hvis nogen rører ved dig på en seksuel måde, uden at du har givet dem lov. Hvis du bliver bedt om at røre ved dem. Hvis du skal kigge på noget seksuelt eller gøre noget seksuelt – fx tage tøjet af. Det er heller ikke ok, hvis du bliver presset til at tale om seksuelle emner – fx svare på spørgsmål, om du onanerer.

Seksuel krænkelse Andre der hjælper

Anmeld voldtægt

Hvor får du hjælp? Hvordan anmelder du? Er du i tvivl om, du er blevet voldtaget?
Læs mere

Anonym rådgivning i din kommune

Alle kommuner tilbyder åben, anonym rådgivning for børn og unge.
Læs mere

Bryd Cirklen

Rådgivning til unge over 18 år, der har seksuelle tanker om børn eller er afhængig af børneporno.
Læs mere

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat