Brev

Velkommen til Børn hjælper børn

Hej!

Vi har glædet os utrolig meget til at kunne præsentere Jer for Børnetelefonens nye hjemmeside og vores nye side, Børn hjælper børn, hvor I har mulighed for at dele spørgsmål, oplevelser og råd med andre børn og unge. Børnetelefonen har flere forskellige medier, hvor børn og unge kan henvende sig om lige netop det de har brug for at tale om eller få hjælp til. Vi har rådgivning på både telefon, chat, sms og i vores brevkasse. På alle disse medier er det voksne frivillige og professionelle rådgivere der sidder klar til at tale.

Fordi I er så gode til at fortælle os på Børnetelefonen hvad der fungerer og ikke fungerer eller hvad I savner, fandt vi ud af at det for mange var vigtigt, at have muligheden for at få hjælp af andre børn. Derfor lagde vi et spørgeskema ud på hjemmesiden, for at få flere gode råd og idéer til hvordan sådan et sted skulle være. Vi fik så mange gode svar og dem har vi brugt som guide til hvordan Børn hjælper børn skulle være.

Flere sagde at det kunne være rart at få hjælp af andre børn, men også at kunne give andre gode råd og støtte. Måske er det ikke altid de voksne der bedst forstår de ting man går igennem eller tænker på? Og hvor ville det være rart at høre fra andre, der er i samme situation eller måske har været det. Der var også flere der sagde, at det ville være godt hvis der alligevel er nogen der sørger for, at ingen blev talt grimt til eller lavet fis med. Det synes vi også er vigtigt, så der vil altid være en moderator der læser breve og råd igennem, inden de postes. Derfor har vi også lavet nogle husregler, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at Børn hjælper børn er et rart sted at være. På den måde ved I også hvad moderatorerne tjekker efter, når de læser jeres breve og råd igennem.

Vi glæder os til at der begynder at blive indsendt breve og råd, så I rigtig kan gøre stedet til jeres eget. Der er jo endnu ikke blevet indsendt nogen breve, men måske kan I starte med det her brev og evt. skrive hvad I synes om Børn hjælper børn og den nye hjemmeside, læse vores husregler og skrive hvad I tænker om dem, eller hvis I har andre gode råd og idéer til noget der mangler? På den måde får vi både sat gang i siden og så får vi oven i købet nogle råd med på vejen. For os ville det altså være lidt af en win-win situation! Og så glæder vi os til, at det rigtig bliver jeres sted når der bliver indsendt breve og råd.

God fornøjelse!

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat