Brev

Fødselsdagsideer i Coronatiden

Hej

Har i ideer til hvad man kan lave på sin fødselsdag i den her Coronatid…

Mvh. en pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Du kan jo f.eks. holde en lille facetime-fest med dine veninder eller bare hygge dig med din familie. Det er selvfølgelig ærgerligt at du ikke kan få en rigtig fødselsdagsfest i år, men mon ikke din familie og dine venner og veninder vil gøre sit for at du får en god fødselsdag alligevel.

  • Glimmerprinsessen, Pige, 22 år

Hej pige på 14 år. Jeg fornemmer lidt i brevet at du ikke synes det er så sjovt at hele familien ikke kan samles, og at du ikke rigtig har nogle ideer til hvad i kan lave, og jeg kan sagtens forstå dig. Altså hvis jeg stod i samme situtation som dig, ville jeg måske spørger min mor og far, og min lillebror (hvis du har søskende) om de vil med ud i haven lidt, eller gå en tur, eller måske bage en kage sammen, og så er der også mange der facetimer med de andre familie medlemmer som ikke kan komme, ellers er der mange på YouTube der også giver ideer til hvad man kan lave. Håber det hjalp, og at du får en god fødselsdag ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Hvis i kan lide at bage kan dig og din familie jo holde den store bagedyst. Bagefter kan i spille et spil fx matador eller noget.

  • Ssj, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat