Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Venner

Hej jeg er en pige på 11 år

 

jeg har to bedste veninder men de har fundet nogen andre og driller mig heletiden og kommer til at blive ked af det og ved ikke hvad jeg skal gøre

 

kan i ikke nok hjælpe har brug for det

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej! Ved du hvad beg synes at du måske kan prøve på at lave sådan en slags film aften eller noget lignende

  • Hannah, 15 år

Jeg har selv været igennem den fase med min ex-BFF, og jeg ignorerede det/dem så godt jeg nu kunne. Hendes nye veninder og hende drillede også mig hvert minut, og jeg græd så meget. De spionerede på mig, og det blev så til mobning. Jeg tog mig så sammen, og sad sammen med de andre piger. Selvom de måske var dem jeg allerhelst ville være sammen med indeni, og ignorerede forsat min ex-BFF og de andre piger omkring hende. For så begyndte hun at opdage der ikke kommer en reaktion. Plus os mennesker lægger ikke særlig meget mærke til de ting andre mennesker gør/hjælper dem med, før de holder op. Så ser de hvad du gjorde for dem, og hvad de gør ved dig, og så begynder de/hun måske at sætte pris for de ting du har gjort. Og vil gerne have dig tilbage. Håber det kan hjælpe du fortjener meget bedre…<3

  • Alsey, 14 år

hej jeg er også en pige som bliver drillet, men mit råd til dig er at finde andre venner/veninder, så du ikke tænker på de andre som mobber dig, og de er ikke dine venner hvis de driller dig sådan som de gør.

hvordan bliver du egentlig drillet ? kan moske hjælpe dig da jeg har lidt samme problem.

  • bulle, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat