Brev

Mobning?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Søde pige…. det er mobning og det er slet ikke din skyld okay? Du skal vide at jeg synes at det er super sejt du skriver herind. Det må have krævet rigtigt stort mod af dig og det viser mig hvor stærk og god en pige du er. Hvor er du bare god. Jeg synes at du har skrevet det rigtigt flot og dygtigt ned. Og du er simpelhen så god til at stave…. Hvor er du bare sej. Det er okay at være genert og du kan jo godt tale og sige hej men du er lidt genert og det er okay at du er det. De skal ikke kalde dig for hende der ikke kan tale eller tudeprinsesse for det er du ikke…. Du er en rigtig rigtig dygtig og sød pige som bare er lidt genert engang imellem og det er rigtigt okay at du er det. Du må ikke tro der er noget galt med dig eller at du er dum eller forkert eller er det de siger for det er du ikke. Hvis du bliver ked af det og kan finde på at græde forstår jeg det godt. Du skal snakke med en voksen om det søde pige…. Kan du gøre det for mig? Jeg synes nemlig ikke det er i orden du skal gå rundt med det har selv og jeg synes virkeligt at hvis du gik hen til en voksen ville det godt nok være sejt. Jeg hepper på dig. Jeg tror på dig. Og at du skriver herind, ved du hvor sejt det er? Det ved du nu for hold da op hvor er du sej at du har skrevet herind. Kunne du have mod på at skrive herind til de søde rådgivere? 116111- jeg forstår godt det er svært men ved du hvad det synes alle i starten…. Men de er rigtigt søde og de skal NOK hjælpe med at få snakket om det og eller så skriv igen, jeg vil rigtigt gerne hjælpe dig…. Give råd og forskel… og selfølgelig lytte.
Hvor er du sej og dygtig – pas på dig selv søde du

  • Du er SEJ, Pige, 14 år

Hej.
Jeg tror at det handler om at du skal få bevist over for dig selv at det er helt ok at være genert en gang imellem. Jeg har også lige haft et problem med hjemve. Og jeg skulde bare bevise over for mig selv at det sled ikke er farligt at sove ude. Og måske hjælper det at du finder nogle gode ting du kan tænke på når det sker. Og så kan du måske også tænke over hvorfor det er du er så genert. Og holde dig væk fra de drenge.

Håber at det har hjulpet.
Held og Lykke🤞🏼🤞🏼

  • Sille, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat